[ Een donderwolk ]

Dichterbijblij

EEN
DONDERWOLK !!!

Van nijdig en
wraakzuchtig
onmacht-volk !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Oh wee als je je Hollandsche kop boven het maaiveld uitsteekt ! De jaloezie is niet van de lucht ! Al heel veel meegemaakt, ook met mijn 2lingziel, multi-toptalent ! Altijd een heel vermakelijk gedonder ! Hoort, bevestigend, bij het topper zijn ! Hartelijk dank ! Maak het nog erger ! Ja, maar jij kunt ook alles ! Jawel, maar voorlopig nog niet !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Een donderwolk ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.